Forum www.rycerz.fora.pl Strona Główna www.rycerz.fora.pl
FORUM RYCERZ Wspomnienie Przyjaciół
 
 » FAQ   » Szukaj   » Użytkownicy   » Grupy  » Galerie   » Rejestracja 
 » Profil   » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   » Zaloguj 

Uczymy się wszyscy gotować
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.rycerz.fora.pl Strona Główna -> Amatorskie Kulinaria
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
oszustmatrymonialny
Użytkownik



Dołączył: 23 Kwi 2022
Posty: 266
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Czw 19:08, 02 Cze 2022    Temat postu:

Lusia ja bym tego na rękę nie wziął. A co dopiero do ust. Surprised



Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lusia
Gość






PostWysłany: Czw 19:13, 02 Cze 2022    Temat postu: Zmień/Usuń ten post

oszustmatrymonialny napisał:
Lusia ja bym tego na rękę nie wziął. A co dopiero do ust. Surprised







A fuj...ja też... Razz Evil or Very Mad



Edycja.
Ale są tacy, którzy to lubią i tych przepraszam za moje podejście do tej potrawy, np. moja siostra lubi owoce morza i nie gniewa się, kiedy ja je nazywam robakami. Razz Very Happy


Ostatnio zmieniony przez Lusia dnia Czw 19:16, 02 Cze 2022, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
oszustmatrymonialny
Użytkownik



Dołączył: 23 Kwi 2022
Posty: 266
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Pią 4:53, 03 Cze 2022    Temat postu:

Lusia nie chciałbym przedstawiać zdjęć robaków z których po zmiksowaniu przyrządza się pożywne i podobno smaczne koktajle. Robaki można również gotować i smażyć.

Ludzie w swoich organizmach mają robaki. To są tak zwane pasożyty. Ja jednak nie wyobrażam sobie aby można było po zmiksowaniu po prostu wypić.

My nie wiemy co zawierają na przykład różnego rodzaju wędliny faszerowane wypełniaczami pod tajemniczymi symboami ich składu. Są smaczne i chętnie je kupuję.

Gdybym nie wedział że piję koktail który 10 minut temu był żywy, to też bym wypił... Wink


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez oszustmatrymonialny dnia Pią 4:58, 03 Cze 2022, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lusia
Gość






PostWysłany: Pon 11:36, 06 Cze 2022    Temat postu: Zmień/Usuń ten post

oszustmatrymonialny napisał:
Lusia nie chciałbym przedstawiać zdjęć robaków z których po zmiksowaniu przyrządza się pożywne i podobno smaczne koktajle. Robaki można również gotować i smażyć.

Ludzie w swoich organizmach mają robaki. To są tak zwane pasożyty. Ja jednak nie wyobrażam sobie aby można było po zmiksowaniu po prostu wypić.

My nie wiemy co zawierają na przykład różnego rodzaju wędliny faszerowane wypełniaczami pod tajemniczymi symboami ich składu. Są smaczne i chętnie je kupuję.

Gdybym nie wedział że piję koktail który 10 minut temu był żywy, to też bym wypił... Wink





Daj spokój Oszuście...wolę o tych robakach ludzkich i innych zmiksowanych nawet nie myśleć, bo ta myśl mi odbiera apetyt i doprowadza wręcz do mdłości... Evil or Very Mad Crying or Very sad

Ja bym niestety nie wypiła czegoś takiego... Evil or Very Mad
Powrót do góry
Lusia
Gość






PostWysłany: Pon 11:39, 06 Cze 2022    Temat postu: Zmień/Usuń ten post

Obiecałam napisać jak się udał kurczak w podanej wcześniej marynacie, otóż wyszedł znakomity. Very Happy

Do tego był ogóreczek małosolny i kasza gryczana, a na deser tradycyjnie sznek ze serem i zielona herbatka.

Dobrego dnia dla każdego. Very Happy
Powrót do góry
oszustmatrymonialny
Użytkownik



Dołączył: 23 Kwi 2022
Posty: 266
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Wto 5:56, 21 Cze 2022    Temat postu:

Lusia napisał:
oszustmatrymonialny napisał:
Lusia nie chciałbym przedstawiać zdjęć robaków z których po zmiksowaniu przyrządza się pożywne i podobno smaczne koktajle. Robaki można również gotować i smażyć.

Ludzie w swoich organizmach mają robaki. To są tak zwane pasożyty. Ja jednak nie wyobrażam sobie aby można było po zmiksowaniu po prostu wypić.

My nie wiemy co zawierają na przykład różnego rodzaju wędliny faszerowane wypełniaczami pod tajemniczymi symboami ich składu. Są smaczne i chętnie je kupuję.

Gdybym nie wedział że piję koktail który 10 minut temu był żywy, to też bym wypił... Wink





Daj spokój Oszuście...wolę o tych robakach ludzkich i innych zmiksowanych nawet nie myśleć, bo ta myśl mi odbiera apetyt i doprowadza wręcz do mdłości... Evil or Very Mad Crying or Very sad

Ja bym niestety nie wypiła czegoś takiego... Evil or Very Mad


Lusia moja fantazja czasem jest absurdalna ale oparta na faktach. Wink

Mam sposób na fajne frytki. Kroję grubo i zagotowuję w sporej ilości wody aby wypłukać skrobię. Bez soli. W sitku opłukuję zimną wodą, wysuszam i wkładam doi lodówki. Smażę w głębokim rozgrzanym oleju. Odwracam tylko raz gdy spód jest rumiany. Wykładam na papier do odsączenia oleju. Solę. Są lekkie i chrupiące 😛


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Lusia
Gość






PostWysłany: Wto 10:53, 21 Cze 2022    Temat postu: Zmień/Usuń ten post

oszustmatrymonialny napisał:
Lusia napisał:
oszustmatrymonialny napisał:
Lusia nie chciałbym przedstawiać zdjęć robaków z których po zmiksowaniu przyrządza się pożywne i podobno smaczne koktajle. Robaki można również gotować i smażyć.

Ludzie w swoich organizmach mają robaki. To są tak zwane pasożyty. Ja jednak nie wyobrażam sobie aby można było po zmiksowaniu po prostu wypić.

My nie wiemy co zawierają na przykład różnego rodzaju wędliny faszerowane wypełniaczami pod tajemniczymi symboami ich składu. Są smaczne i chętnie je kupuję.

Gdybym nie wedział że piję koktail który 10 minut temu był żywy, to też bym wypił... Wink





Daj spokój Oszuście...wolę o tych robakach ludzkich i innych zmiksowanych nawet nie myśleć, bo ta myśl mi odbiera apetyt i doprowadza wręcz do mdłości... Evil or Very Mad Crying or Very sad

Ja bym niestety nie wypiła czegoś takiego... Evil or Very Mad


Lusia moja fantazja czasem jest absurdalna ale oparta na faktach. Wink

Mam sposób na fajne frytki. Kroję grubo i zagotowuję w sporej ilości wody aby wypłukać skrobię. Bez soli. W sitku opłukuję zimną wodą, wysuszam i wkładam doi lodówki. Smażę w głębokim rozgrzanym oleju. Odwracam tylko raz gdy spód jest rumiany. Wykładam na papier do odsączenia oleju. Solę. Są lekkie i chrupiące 😛




Niestety drogi Oszuście, od wielu lat nie jem niczego smażonego na głębokim tłuszczu, frytki zupełnie zapomniałam jak smakują... Wink Very Happy

Dla kogoś kto jada i lubi, przepis się na pewno przyda. Very Happy
Powrót do góry
oszustmatrymonialny
Użytkownik



Dołączył: 23 Kwi 2022
Posty: 266
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 6 razy

Płeć: Mężczyzna

PostWysłany: Śro 9:52, 22 Cze 2022    Temat postu:

Jutro na działce pomidorowa z wkadką. Zwykle to golonka. Ja zjadam tłuste z chlebem i musztardą a Uleńka chude. Chleba do zupy nie uznaje. Wink

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.rycerz.fora.pl Strona Główna -> Amatorskie Kulinaria Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Możesz zmieniać swoje posty
Możesz usuwać swoje posty
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
subMildev free theme by spleen & Programosy
Regulamin