www.rycerz.fora.pl
FORUM RYCERZ Wspomnienie Przyjaciół
» FAQ
» Szukaj
» Użytkownicy
» Grupy
» Galerie
» Rejestracja
» Profil
» Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
» Zaloguj
Forum www.rycerz.fora.pl Strona Główna
->
Amatorskie Kulinaria
Zmień post
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
[quote="oszustmatrymonialny"][b]Alicjo[/b] jak może smakować tak perfidnie umęczony śledź. Przecież śledzie moczą się w morskiej wodzie. Potem leżą w beczce z solą. To już są kompletnie umęczone. Następnie przechodzą proces odsalania. Czyli reanimację. No i przechodzą cały skomplikowany proces doprawiania, zalewania majonezami i octami... A po smaku śledzia pozostaje tylko wspomnienie. :([/quote] Rozbawiłeś mnie [b]Oszuście[/b]... :lol: No wiesz, można też wyjąć śledzia z beczki, strzepnąć go o cholewkę oficerskiego buta, jak to robili nasi dawni sojusznicy i jeść takiego słonego, ale nie polecam śledzia w tej wersji... :lol: :lol: :lol:
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Jakaś kategoria
----------------
Pokoik Gości
Salonik dla pozytywnie nastawionych
Forum Przyjaciele
Pokoik Użytkowników
Pozdrowienia
Salonik dla melomanów
Amatorskie Kulinaria
Na zdrowie
Co w polityce piszczy
Filmoteka fanów kamery
Rycerz
Jodłownie
Konkursy dla wszystkich
Rozmowy kontrolowane
Między nami Kobietami
Kosmici
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
subMildev
free theme by
spleen
&
Programosy
Regulamin