www.rycerz.fora.pl
FORUM RYCERZ Wspomnienie Przyjaciół
» FAQ
» Szukaj
» Użytkownicy
» Grupy
» Galerie
» Rejestracja
» Profil
» Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
» Zaloguj
Forum www.rycerz.fora.pl Strona Główna
->
Amatorskie Kulinaria
Zmień post
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
[quote="Steysi"][quote="Alicja"]Tylko ja w rodzinie umiem piec drożdżówkę, Babcia mnie nauczyła, Mama nie umiała, piekła za to pyszny sernik wiedeński, Siostra o ogóle nie piecze, kupuje u Sowy, żałuję, że w Słupsku nie ma Sowy, tak jak w Gdańsku. :D[/quote] Nie dość że nie jadam słodyczy to i nie umiem upiec :( Moim szczytem umiejętności jest sernik na zimno z serków homogenizowanych i galaretek :D :D :D[/quote] Każda kobieta ma swoją specjalność, może obdarzona jesteś innymi talentami... :D Moja siostra, jak pisałam, też nie piecze, ale za to innymi smakołykami w kuchni, potrafi zaskoczyć, zawsze wymieniamy się pomysłami i przepisami. :P Niedługo podam przepis na potrawę imprezową, która ma wielu wielbicieli...słowo... :D
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Jakaś kategoria
----------------
Pokoik Gości
Salonik dla pozytywnie nastawionych
Forum Przyjaciele
Pokoik Użytkowników
Pozdrowienia
Salonik dla melomanów
Amatorskie Kulinaria
Na zdrowie
Co w polityce piszczy
Filmoteka fanów kamery
Rycerz
Jodłownie
Konkursy dla wszystkich
Rozmowy kontrolowane
Między nami Kobietami
Kosmici
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
subMildev
free theme by
spleen
&
Programosy
Regulamin